imc grimborn icon

Nieuws & blogs

imc grimborn icon
Blog

Burn-out

Heb je het gevoel geen grip meer te hebben? Kom je na werk zwaar vermoeid thuis? Heb je geen zin meer om activiteiten te doen? Slecht slapen? Piekeren? Zomaar een aantal zaken wat kan duiden op een burn-out. Het is een vervelende situatie en de oplossing ligt voor iedereen anders. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen! De therapeuten van IMC Gimborn kunnen jou verder helpen. Door onze integrale manier van werken kunnen we we jou zeer persoonlijk en gericht helpen om er weer boven op te komen.

Lees meer »
Blog

Bekkeninstabiliteit en bekkenklachten

Pijn rond de heupen uitstralend naar het been. Zeurend gevoel in de onderrug. Kleine stukjes kunnen lopen. Een instabiel gevoel rondom het bekken. Allemaal zaken die het dagelijks leven beïnvloeden. Bekkenpijn en bekkeninstabiliteit zijn klachten die zelfs na jaren nog last kunnen geven. Gelukkig bieden wij een oplossing!

Lees meer »
Blog

Hielspoor

Hielspoor een vervelende klacht die lang kan aanhouden. Dagelijkse klachten en pijn onder aan de voet zijn erg vervelend. We maken immers dagelijks gebruik van onze voeten. Wist u dat osteopathie, fysiotherapie, dry needling, oefentherapie of acupunctuur bewezen therapieën zijn om hielspoor sneller te laten genezen?

Lees meer »
Blog

Osteopathie bij golfspelers

Tegenwoordig is de osteopaat een bijna onmisbare factor in de topsport. Denk hierbij aan voetbal, wielrennen en mountainbiken. Zo ook begeleid de osteopaat golfers op hoog niveau. Is het niet in het begeleiden van blessures dan wel in het verbeteren van de golfswing.

Lees meer »
pijn
Blog

Pijn

Iedereen heeft ermee te maken of wel eens mee te maken gehad: pijn. Wij als therapeuten hebben dagelijks te maken met pijn bij onze patiënten. Maar wat is pijn eigenlijk? Hoe werkt pijn? En waar dient pijn voor?

Lees meer »
Functionele trainingstherapie bij IMC Gimborn
Blog

Functionele trainingstherapie bij IMC Gimborn

Bij IMC Gimborn kunt u meedoen met Functionele Trainingstherapie. In deze groepslessen ga je, begeleid door ervaren fysiotherapeuten, bewegen en sporten. Lichamelijke klachten of niet, wij zorgen ervoor dat de training wordt aangepast op jouw niveau.

Lees meer »