imc grimborn icon

Nieuws & blogs

imc grimborn icon
Zoek
rugklachten
Blog

Acute rugklachten

Acute rugklachten? Niet langer een hindernis, maar een uitdaging die wij met open armen verwelkomen! Onze deuren staan wijd open voor snelle actie en doeltreffende oplossingen.

Lees meer »
Blog

Pijn rond het borstbeen

Pijn rond het borstbeen kan een verontrustend en ongemakkelijk symptoom zijn dat verschillende oorzaken kan hebben. Van mild ongemak tot ernstige pijn, het ervaren van pijn rond het borstbeen kan een breed scala aan gevoelens en emoties oproepen. In deze blog gaan we dieper in op de mogelijke oorzaken, symptomen en behandelingen van pijn rond het borstbeen, en bieden we advies over hoe hiermee om te gaan.

Lees meer »
Manuele therapie bij IMC Gimborn in Zevenaar.
Blog

Het syndroom van Tietze

Het Syndroom van Tietze, ofwel costochondritis, wordt gekenmerkt door ontsteking van de kraakbeenverbindingen tussen de ribben en het borstbeen, wat resulteert in pijn op de borst, zwelling en gevoeligheid.

Lees meer »
Mentale klachten
Blog

Omgaan met paniekaanvallen

Paniekaanvallen kunnen een verontrustende en overweldigende ervaring zijn voor degenen die ze ervaren. In deze blog gaan we dieper in op wat een paniekaanval is, hoe je het herkent, en belangrijke behandelingsopties, inclusief de rol van professionals zoals psychologen, osteopaten en acupuncturisten.

Lees meer »