imc grimborn icon

Thomas Bruel

Fysiotherapeut

Psychosomatisch fysiotherapeut i.o.

Lid Keurmerk Fysiotherapie

Mijn naam is Thomas Bruel en ik ben vanaf november 2020 werkzaam bij IMC Gimborn als fysiotherapeut.

In 2018 heb ik mijn bachelor of science diploma fysiotherapie behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarna heb ik gewerkt in eerstelijnspraktijken in Arnhem en Gendt. Zelf ben ik opgegroeid in Arnhem en daar ben ik na mijn studie ook weer gaan wonen. Tijdens mijn studie woonde ik in het centrum van Nijmegen. 

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met allerlei verschillende klachtenbeelden en patiënten doelgroepen. Ik kan u dan ook helpen bij allerlei lichamelijke klachten als fysiotherapeut. Meest actuele ontwikkeling is mijn verrijkte ervaring op het gebied van Corona revalidatie. Een deel van de mensen houdt langdurige klachten (vermoeidheid, kortademig, concentratieproblemen) na een infectie, ook wel bekend als long (langdurige) covid. Het voelt goed om mensen hierbij te kunnen helpen. Ik heb gelukkig al tientallen mensen mogen helpen met deze complexe revalidatie.  

Mijn persoonlijke interesse ligt vooral bij langer bestaande en/of aanhoudende klachten (chronisch). Dit fascineert mij al erg lang en hierin zoek ik zelf ook de verdieping in wat betreft mijn zelfontwikkeling. Vaak spelen meerdere factoren een rol bij deze klachten en ik vind het een uitdaging samen met u te gaan kijken welke bij u meespelen. 

“Pijn is niet hetzelfde als weefselschade”

Bij IMC Gimborn werken we met een integrale aanpak. Dit betekent samenwerken met de verschillende disciplines die we in huis hebben voor optimaal behandelresultaat. We gaan trajecten aanbieden waarbij we al deze disciplines kunnen inzetten naar relevantie. We bieden trajecten aan waarbij we al deze disciplines kunnen inzetten naar relevantie. Allemaal gericht op het optimaliseren van onze zorg voor u!

Nascholingen

Medical Taping

 Orthopedische lage rug revalidatie

4xT methode

Dry Needling 

COVID-19 (Corona) revalidatie specialist