imc gimborn icon

Opening locatie Bent sports

Ons Integraal Medisch Centrum uitgebreid naar Bent Sports

imc gimborn icon

IMC Gimborn nu bij Bent sports

Wij hebben geweldig nieuws om met jullie te delen! Het integraal medisch centrum heeft een nieuwe stap gezet in het leveren van uitgebreide zorg en ondersteuning aan jou. We zijn verheugd om aan te kondigen dat wij een gloednieuwe locatie hebben geopend bij Bent Sports, en deze toevoeging zal onze diensten naar een geheel nieuw niveau tillen.

Bij ons medisch centrum streven we naar het bieden van hoogwaardige zorg op verschillende gebieden, en komen reguliere en complementaire zorg samen. Ons team van deskundige professionals staat altijd klaar om jou te ondersteunen bij jouw vragen en uitdagingen betreft welzijn en gezondheid.

Nu, met onze nieuwste locatie bij Bent Sports, kunnen wij nog meer mogelijkheden bieden voor onze cliënten. Deze nieuwe locatie stelt ons in staat om gespecialiseerde zorg te verlenen op het gebied van revalidatie, sportblessures, preventieve maatregelen en post-operatieve zorg. Wij begrijpen hoe belangrijk een integrale benadering van gezondheid is, en deze uitbreiding stelt ons in staat om nog beter aan jou behoeften te voldoen.

Of je nu herstelt van een blessure, op zoek bent naar preventieve zorg om blessures te voorkomen, of ondersteuning nodig hebt na een operatie, ons team staat klaar om je te begeleiden op je pad naar een gezond en actief leven.

We zijn enthousiast over deze samenwerking met Bent Sports en kijken ernaar uit om jou te helpen bij gezondheidsklachten.

Team IMC Gimborn