imc grimborn icon
imc grimborn icon

Therapieën

Een diepe, langdurige verbetering van de gezondheid vraagt altijd om een behandeling die de onderliggende oorzaak van de klacht wegneemt. Symptoombestrijding is in veel gevallen namelijk niet hetzelfde als genezing. Samen kijken we naar de druppel waardoor de emmer is overgelopen, waar de plas is gekomen en hoe we de emmer weer helemaal leeg kunnen maken. Deze totaalaanpak vraagt om een van onze individuele en integrale therapieën. Bij IMC Gimborn combineren we reguliere en complementaire behandelmethoden in een integrale aanpak.

Door met een andere bril naar de (samenhang tussen) klachten te kijken, zien we andere verbanden. Dit is waarschijnlijk de verklaring waarom veel chronisch zieke mensen, hoewel ze al tevergeefs veel hebben geprobeerd, met een gerichte en persoonlijke integrale aanpak na jaren van moeizame strijd toch van hun klachten afkomen.

Bekijk hieronder ons aanbod van therapiëen. Mocht een therapie er niet tussen staan of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op.