imc grimborn icon

Veel voorkomende klachten

Dit is onze pagina met de klachten die het meeste voorkomen. Klik erop en je krijgt informatie over de betreffende klacht. Je kan vrijwel voor elke klacht bij ons terecht. Heb je vragen met betrekking tot een klacht? Of wil je weten of wij die klacht behandelen? Vul dan ons contact formulier in of bel gerust naar 0316-331776.

imc grimborn icon
Zoek
Veelvoorkomende klacht buikpijn.

Buikpijn

Buikpijn is een veelvoorkomende klacht die verschillende oorzaken kan hebben. Het kan variëren van milde ongemakken tot ernstige, scherpe pijn. Verschillende factoren, zoals spijsverteringsproblemen, infecties, ontstekingen en stress, kunnen bijdragen aan het ontstaan van buikpijn.

Lees meer »

Hoofdpijn

Hoofdpijn is een veelvoorkomende klacht die wordt gekenmerkt door pijn of ongemak in het hoofdgebied. Het kan variëren van mild tot ernstig en kan verschillende oorzaken hebben. Hoofdpijn kan een symptoom zijn van verschillende onderliggende aandoeningen, zoals spanningshoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, sinusitis, verkoudheid, griep, hoge bloeddruk, oogproblemen, stress, uitdroging, slaapgebrek en meer.

Lees meer »

Voorkeurshouding bij baby’s

Baby’s hoe jong ze ook zijn, krijgen ze soms te maken met bewegingsproblemen, zoals een  voorkeurshouding. Dit betekent dat ze hun hoofdje steeds naar dezelfde kant draaien, wat kan leiden tot een platte kant van het achterhoofd en minder bewegingsvrijheid in de nek. Helaas komt dit veel voor bij baby’s van 0 tot 6 maanden oud. Maar geen zorgen, er zijn manieren om dit te voorkomen en het is goed te behandelen, dus lees vooral verder.

Lees meer »
Knieklachten

Gewrichtspijn

Gewrichtspijn kan een vervelende klacht zijn die langdurig kan aanhouden. Het dagelijkse ongemak en de pijn in de gewrichten kunnen ons dagelijks functioneren beïnvloeden. Wist u dat er bewezen therapieën zijn om gewrichtspijn, zoals osteopathie, fysiotherapie, dry needling, oefentherapie en acupunctuur, sneller te laten genezen?

Lees meer »

Schouderpijn

Schouderpijn kan een vervelende klacht zijn die lang kan aanhouden. Dagelijkse ongemakken en pijn in de schouder kunnen onze dagelijkse activiteiten belemmeren. Wist u dat er bewezen therapieën zijn om schouderpijn, zoals osteopathie, fysiotherapie, dry needling, oefentherapie en acupunctuur, sneller te laten genezen?

Lees meer »

Nekklachten

Nekklachten kunnen erg vervelend zijn en lang aanhouden. Dagelijkse pijn en ongemak in de nek kunnen onze dagelijkse activiteiten beïnvloeden. Gelukkig biedt IMC Gimborn effectieve therapieën zoals osteopathie, fysiotherapie, dry needling, oefentherapie en acupunctuur die bewezen hebben nekklachten sneller te laten genezen.

Lees meer »