imc grimborn icon

Veel voorkomende klachten

Dit is onze pagina met de klachten die het meeste voorkomen. Klik erop en je krijgt informatie over de betreffende klacht. Je kan vrijwel voor elke klacht bij ons terecht. Heb je vragen met betrekking tot een klacht? Of wil je weten of wij die klacht behandelen? Vul dan ons contact formulier in of bel gerust naar 0316-331776.

imc grimborn icon
Knieklachten

Gewrichtspijn

Gewrichtspijn kan een vervelende klacht zijn die langdurig kan aanhouden. Het dagelijkse ongemak en de pijn in de gewrichten kunnen ons dagelijks functioneren beïnvloeden. Wist u dat er bewezen therapieën zijn om gewrichtspijn, zoals osteopathie, fysiotherapie, dry needling, oefentherapie en acupunctuur, sneller te laten genezen?

Lees meer »

Schouderpijn

Schouderpijn kan een vervelende klacht zijn die lang kan aanhouden. Dagelijkse ongemakken en pijn in de schouder kunnen onze dagelijkse activiteiten belemmeren. Wist u dat er bewezen therapieën zijn om schouderpijn, zoals osteopathie, fysiotherapie, dry needling, oefentherapie en acupunctuur, sneller te laten genezen?

Lees meer »

Nekklachten

Nekklachten kunnen erg vervelend zijn en lang aanhouden. Dagelijkse pijn en ongemak in de nek kunnen onze dagelijkse activiteiten beïnvloeden. Gelukkig biedt IMC Gimborn effectieve therapieën zoals osteopathie, fysiotherapie, dry needling, oefentherapie en acupunctuur die bewezen hebben nekklachten sneller te laten genezen.

Lees meer »
hielspoor

Hielspoor

Hielspoor een vervelende klacht die lang kan aanhouden. Dagelijkse klachten en pijn onder aan de voet is erg vervelend. We maken er immers dagelijks gebruik van. Wist u dat osteopathie, fysiotherapie, dry needling, oefentherapie of acupunctuur bewezen therapieën zijn om hielspoor sneller te laten genezen?

Lees meer »
bekkeninstabiliteit

Bekkeninstabiliteit

Pijn rond de heupen uitstralend naar het been. Zeurend gevoel in de onderrug. Kleine stukjes kunnen lopen. Een instabiel gevoel rondom het bekken. Allemaal zaken die het dagelijks leven beïnvloeden. Bekkenpijn en bekkeninstabiliteit zijn klachten die zelfs na jaren nog last kunnen geven. Gelukkig bieden wij een oplossing!

Lees meer »
burn-out

Burn-out

Staat u wel eens op met hoofdpijn aan de zijkant van uw hoofd en rond uw oor? Heeft u last van bruxisme (tandenknarsen)? En merkt u dat wanneer u stress ervaart uw kaken erg gaan klemmen? Dan kan het goed zijn dat uw hoofdpijn en andere klachten vanuit uw kaakgewricht en omliggende spieren komen. Het goede nieuws is dat deze klachten goed behandelbaar zijn.

Lees meer »