imc grimborn icon

Liska Thissen

Fysiotherapeut

Welkom, mijn naam is Liska Thissen en het is mijn passie om jouw welzijn te vergroten.

In 2019 ben ik afgestudeerd aan de HAN University of Applied Sciences in Nijmegen. Ik geloof sterk in een integrale benadering van gezondheid en fysiotherapie, waarbij we niet alleen kijken naar de klacht of blessure, maar ook naar de bredere context van jou als persoon. Ik werk graag met je samen om zo erachter te komen wat jou beweegt en waar je persoonlijke doelen liggen.

Mijn expertisegebieden omvatten onder andere orthopedische revalidatie, klachten ontstaan door overbelasting, post-operatieve revalidaties en pijnmanagement. Ik maak hierin gebruik van een combinatie van hands-on technieken, therapeutische oefeningen en educatie. Zo wil ik je helpen jouw persoonlijke doelen te behalen, kracht op te bouwen en terug te keren naar een actieve levensstijl.

Op de dagen dat ik niet in de praktijk ben sta ik zeker niet stil. Zo ben ik terug te vinden bij mijn paard Chili, doceer ik met veel enthousiasme verschillende opleidingen aan de Human & Horse Academy, heb vormgegeven aan het Guasha lesboek met online platform en dompel ik mij onder in nieuwe kennis door het volgen van verschillende opleidingen.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan het vergroten van jouw welzijn en het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Cursussen en opleidingen

Bachelor of Science: Fysiotherapeut (HAN, Nijmegen)

Chronische pijn en stress management (Psychfysio, Nieuwegein)

Dry needling (Myopain, Amsterdam)

Medical taping (Denkfysio, Nijmegen)